NORDIC gulvvarmeplader er boligforeningers foretrukne valg


Nye gulvvarmeplader fra NORDIC

- hurtig reaktionstid, hurtigt montering, betydelig energibesparelse

De senere års udvikling af gulvvarme er gået fra varmeslanger støbt i beton til lette gulvvarmeplader, der hurtigt fordeler varmen. De nye gulvvarmeplader fra NORDIC kan regulere gulvvarmetemperaturen på blot 30 minutter. Det sparer energi og samtidig er de lette, hurtige og billigere at montere, hvilket gør NORDIC gulvvarmeplader til den ideelle løsning, hvis boligforeningen skal renovere eller have etableret gulvvarme i hele eller dele af ejendommene. Samtidig er der langt bedre mulighed for optimal indretning uden radiatorer.

 

Imponerende reaktionstid på blot 30 minutter

Hvor traditionelle gulvvarmeanlæg, baseret på betonindstøbte varmeslanger, typisk har en reaktionstid på omkring 24 timer, så nedbringer de nye gulvvarmeplader fra NORDIC reaktionstiden til imponerende 30 minutter. Dette bevirker, at rumtermostaten let og hurtigt kan regulere varmeforbruget i løbet af dagen i forhold til solens opvarmning, eller antallet af personer i et rum, som ligeledes genererer meget varme. Dette sparer boligejeren mange penge på varmeregningen og sikrer samtidig et langt bedre indeklima.

ALT-I-EN løsning – Til alle typer overgulve

NORDIC gulvvarmeplader er det nyeste gulvvarmesystem med en ALT-I-EN løsning. Du behøver kun en plade til at løse din gulvvarme opgave. Pladen indeholder vendespor + ekstra spor til fremløb samt aluminium varmefordelings varmefordeling på hele overfladen. Pladen er designet med ekstra høj trykstyrke, hvilket tillader næsten alle typer overgulve:

  • Trægulv
  • Laminat
  • Parketgulv
  • Sildebensparket
  • Fliser/klinker
  • Natursten
  • Støbt gulv, m.v.

Læs mere om fordelene ved gulvvarmeplader fra NORDIC her.

Kontakt os

Overvejer I om gulvvarme skal anlægges i jeres boligforening?

Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål eller vil drøfte jeres muligheder for at få indlagt gulvvarme i jeres boligforening.

Udfyld vores kontaktformular her, så hører I fra os hurtigst muligt. 

Den hurtige reaktionstid øger komforten og minimerer samtidigt energiforbruget